Březová míza „Hello spring“ je díky svým přírodním minerálům vhodná především pro:

  • lidi, kteří chtějí zhubnout a trpí zadržováním vody v těle
  • sportovce – jako zdroj energie před tréninkem a během sportování
  • přepracované a vystresované lidi
  • starší lidi, kterým březová míza dodává potřebnou vitalitu pro svaly a trávicí soustavu

Březová míza je také vhodná, pokud:

  • potřebujete vyvážit vlivy nezdravého stravování
  • konzumujete příliš mnoho alkoholu
  • kouříte
  • užíváte velké množství léků, jako jsou antidepresiva, kortizon nebo statiny

Výhody březové mízy „Hello spring“

Březová míza má díky svému složení čistící vlastnosti, které napomáhají vyplavovat škodlivé toxiny, kyselinu močovou a nadbytečnou vodu z těla.

Březová míza je lahodný nápoj hodící se ke zdravému a vyváženému stravování. Březová míza svým složením pomáhá čistit organismus, podporuje zejména činnost ledvin a jater.

Březová míza obsahuje také sloučeniny zvané saponiny.

V současné době se březová míza a její blahodárné účinky na lidské zdraví využívají po celém světě čím dál více, a to především díky jejímu pozitivnímu  vlivu na tyto dva životně důležité orgány:

1. Játra: Přispívá filtrací a vylučováním toxických odpadních látek.

2. Ledviny: Přispívá filtrací a odváděním škodlivých látek močovými cestami.

 

Výroba březové mízy “Hello spring”

Březová míza “Hello spring” odpovídá požadavkům ISO 9001 a HACCP a je přísně kontrolována ve všech níže uvedených etapách výroby.

Dodávka surovin (přírodní březová míza, cukr, kyselina citronová).

Březová míza je dodávána ve speciálních nádobách určených výhradně pro březovou mízu. Dodavatel březové mízy potvrzuje kvalitu mízy na základě následujících dokumentů:

Prohlášení výrobce: Prohlášení výrobce se předělává dle ustanovení čl. 7 odst. 3 nařízení (EU) č. 1169/2011

 

Příprava surovin

  • Filtrace březové mízy na filtračním lisu
  • Prosévání cukru a kyseliny citronové
  • Míchání surovin podle receptury na stanici dávkování a míchání šťáv “BOEMA”
  • Zahřívání nádob
  • Příprava lahví a víček
  • Stáčení mízy pomocí plnícího dávkovače B4- KDN-22
  • Uzavírání lahví s pomocí B4-KSK-110A
  • Sterilizace v autoklávu
  • Strojové mytí a sušení naplněných lahví
  • Etiketování lahví se stroji značky LANGGUTH
  • Potisk víček lahví
  • Balení do kartonů
  • Paletizace
  • Skladování

Akreditovaná laboratoř pak kontroluje vzorky Březové mízy „Hello Spring“, aby byla prokázána shoda hotového nápoje s organoleptickými, fyzikálními a chemickými parametry. Navíc je hotový produkt zaslán do nezávislé akreditované laboratoře, aby byly provedeny dodatečné analýzy odpovídající požadavkům technických předpisů celní unie TP TC 021/2011 a SANPIN č. 52 (protokoly jsou přiloženy). Teprve poté je vystaveno Prohlášení o shodě celní unie (je přiloženo).

Pro výrobu březové mízy „Hello spring“ jsou používány výhradně následující suroviny:

1. Přírodní březová míza
2. Cukr
3. Kyselina citronová